Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 106 st

Funäsdalen Berg&Hotell

Funäsdalen Berg & Hotell ligger mitt i Funäsfjällen och Skandinaviens största skidområde. Här finns både utmanande alpin åkning, 30 km längdspår och miltals med skoterspår som ansluter vid Hotellet. Även sommartid erbjuder området på spännande aktiviteter i fantastisk natur. Hit kommer våra gäster för att vandra, paddla, cykla, fiska, spela golf osv.

För den som vill utmana sig själv lite extra finns 400 km cykel- och MTB-leder, klättring upp till toppen av Funäsdalsberget eller möjligheten att bestig något (eller alla) av Funäsfjällens 60 toppar på över 1000 meter.
Eller varför inte ställa upp i Fjällturen, ett MTB lopp på 75 km , 35 km och 11 km eller Ramundberget Challenge, en löparfest som pågår i två dagar.

För de som letar efter avkoppling och naturnära upplevelser kan vi varmt rekommendera allt i från enklare dagsturer till fots eller flera dagar i tält på fjället. Funäsfjällens vackra och spektakulära golfbanor ger en spelupplevelse utöver det vanliga och på Myskoxcenter kan du bekanta dig med en av världens äldsta däggdjursarter.

Vintertid rekommenderar vi den äventyrslystne att prova på Heliskiing/offpist, skidåkning när det är som mest på riktigt!

Dela:

Sommarbanner Snälltåget
SCR
Vikingaliv
Snälltåget
Höga Kusten

© Trido AB 1997-2024
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!