Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 7 076 st

Vinteraktiviteter i Lassekrog

Kommer man till Lassekrogs Wärdshus kan man vara med på diverse arrangemang, t ex Sparkstöttingrace, hundspann, skotersafari, övernattning i kolarkoja, jaktstig, slädtur, 3-kamp med curling, boule, utomhusdart m m.

En kick som ger ro i själen
När du har som minst tid behöver du det som mest: stämningsfulla middagar och avkopplande bubbelbad som varvas med en fartfylld hundspannstur och promenader i det tysta vinterlandskapet.
Lassekrog är ett av landets äldsta och mest traditionsrika gästgiverier, där forna tiders lugn råder i en ombonad och välkomnande miljö. Redan på fredagskvällen kan du njuta av en smakfull tvårättersmiddag i ett historiskt gästrum. När det är dags att dra sig tillbaka till Byströms Gemak väntar en avkopplande stund i svitens eget bubbelbadkar.

Efter en god natts sömn och en rejäl frukost frestar kanske en skidtur i ditt eget tempo på väl preparerade spår, eller en skön promenad i de vinterklädda omgivningarna. Härefter är det dags för en kick av det mer fartfyllda slaget: en tur med hundspann genom trolsk vinterskog och över frusna sjöar. Den som vill får gärna pröva på att köra själv. Hundarnas iver och glädje smittar trots att det enda som hörs är deras andetag och ljudet av mjuka tassar som banar väg genom den orörda snön.
Kall om kinderna men varm i själen är det säkert dags för ännu ett bubbelbad innan kvällens middag, bestående av norrländska råvaror från skogens skafferi. Att vilträtter blivit Lassekrogs kännemärke är ingen tillfällighet. Peter Hommen, husets värd och krögare, är medlem i Norrlands gastronomiska akademi och har i flera år varit medlem i Svenska Kocklandslaget. Välkommen till bords!

Dela:

SCR
Sommarbanner Snälltåget
Äventyrsbanan Stockholm
Snälltåget
MTRX 20
Skansen

© Trido AB 1997-2021
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!