Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 457 st

Äventyrsbanan i Stockholm

Äventyrsbanan i Stockholm

Att göra en höghöjdsbana är ett äventyr och minne för livet. Ta med kompisarna, släkten eller familjen på en luftig färd högt uppe i träden. Förutom en härlig utmaning med lite lagom skräck så kommer ni till ett av Stockholms vackraste skogsområden, endast 15 minuter från city.
Hos oss kan alla som vill utmana sig och ha en annorlunda upplevelse göra det på ett enkelt och säkert sätt. Våra varierade höghöjdsbanor gör att alla kan hitta en utmaning som passar den egna nivån. När ni bokar en aktivitet hos oss har ni dessutom alltid er egen bokade bana och er egen instruktör, en trygghet som förhöjer värdet av ert besök.
Efter avslutad aktivitet kan ni boka vår vedeldade bastu vid Sandasjön, 15 minuters skogspromenad från Äventyrsbanan. Här kan ni njuta av stillheten i skogen och dela dagens upplevelser med varandra.
Vi tar emot såväl privata grupper som skolklasser och företag och har över 17 års erfarenhet med cirka 10 000 besökare per år.
Kom ut ur komfortzonen, kom ut i skogen!

Dela:

Äventyrsbanan Stockholm
Körunda Golf & Konferenshotell
Sommarbanner Snälltåget
Vikingaliv
SCR
Snälltåget
Vidbynäs Gård

© Trido AB 1997-2023
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!