Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 722 st

Skoteräventyr i snösäkra Hälsingeskogarna

Glöm traditionella skotersafaris, hos oss får du köra snöskoter tills du nästan ber om att få stanna! Bara 4 timmar med bil från Stockholm och 1 timme från Sundsvall finns Hälsinglands snösäkra vinterskogar och vår bas på Hassela Ski Resort.

Äventyrsmästarnas snöskoterpaket är perfekta för grupper eller personer som inte räds ett riktigt vildmarksäventyr. Låt inte äventyret stanna vid en dröm!

Alla våra snöskoterturer leds av erfarna guider och utgår från Äventyrsmästarnas bas på Hassela Ski Resort. Turerna går genom storslaget vinterlandskap och trolska skogar i en av Europas sista riktiga vildmarker. Dina chanser att få se till exempel älg är stora och våra guider visar gärna de olika viltspår du kommer att passera. Vi kör över sjöar, stora och många myrar där snön ligger djup och orörd, snabba sträckor på välpreparerade skoterleder och genom trånga och krävande skogar. Vi stannar och fikar eller äter när vi är hungriga, grillar hamburgare och kokar kaffe över öppen eld. Vi tar givetvis kortare pauser då och då för att hämta andan och njuta av de vackra vyerna.

Dela:

Trillevallens Högfjällshotell
Körunda Golf & Konferenshotell
Sommarbanner Snälltåget
Vikingaliv
Äventyrsbanan Stockholm
SCR
Snälltåget

© Trido AB 1997-2023
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!