Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 135 st

Upplevelsebolaget

Pris per person från 500:-

Sedan vi startade 1994 har vi paddlat kajak, klättrat, cyklat mountainbike, åkt skidor och skridskor och haft grupputveckling med massor av människor. Vi tycker fortfarande att det är lika roligt. Att vara ute och förmedla fina upplevelser till positiva människor i en vacker miljö är ett underbart jobb. Ett fint sätt att ha det bra och att växa. Ett fint sätt att leva.

Hos Upplevelsebolaget kan du alltså uppleva äventyr på olika sätt.

UpplevelseLadan
I UpplevelseLadan får du luft under vingarna. Eller fötterna snarare. Du får också fjärilar i magen, myror i huvudet och råg i ryggen. Innanför portarna till Sveriges roligaste lada hittar du klättervägg, högbana, kingswing, tornbygge och ziplina. Bland annat.

Paddling
Lite småkaxigt, men på fullt allvar, påstår vi att i Bohuslän hittar man Sveriges och kanske världens vackraste kajakpaddling. Salt vatten, slätslipade granithällar och små mysiga fiskesamhällen. Eller skogsklädda öar och trånga passager i inomskärs skyddade vikar. Det är varierat och inte så lite magiskt. I Bohuslän trivs livet. Det finns femton gånger så mycket marint liv i det salta västerhavet, som i Östersjön. Och där livet trivs, där paddlar vi.

Klättring
Bohuslän är rätt ställe att möta äventyret. Här hittar du Sveriges och kanske hela norra Europas bästa klättring med fantastiska klippor av solid granit, vackert belägna med leder i alla svårighetsgrader.

Cykling
På en mountainbike på en fin skogsstig blir man tolv år igen. Att susa fram på en barrmatta med skogen intill sig är oslagbart kul. Det vet alla som provat. En fantastisk kombination av action och naturupplevelse. I den fart man själv väljer förstås. Följ med oss på den bästa mountainbikecyklingen i området. Vi gör bland annat utflykter till den släta graniten i väst. En udda och inte så lite magisk cykelmiljö.

Vandring
Att vandra i Bohuslän är fint. Riktigt fint. Bohusläns vandringleder är omväxlande och vackra. Det finns kustnära vandringar där det salta, blåskimrande vattnet aldrig är långt borta, och det finns inlandsvandringar i lummiga skogar, längs glittrande sjöar och över gungande myrmarker. Bohuslän har massor av hemligheter som väntar på att du upptäcker dem.

Vinteraktiviteter
Upplevelsebolaget goes winter. Det finns massor av sköna upplevelser under årets kalla månader. Följ med oss och klättra på brant is, på en dags isklättring, eller glid fram tillsammans med oss på hal is, på en dags långfärdsskridskoåkning. Har du aldrig åkt skridskor eller vistats på naturisar är det en bra idé att gå en iskurs. Teori och åkning i samma paket.

Naturens Bästa

Dela:

SCR
Sommarbanner Snälltåget
Vikingaliv
Snälltåget
Höga Kusten

© Trido AB 1997-2024
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!