Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 7 661 st

Asby Rallykart

Välkommen till Asby Rallykart!
Vi lovar dig och dina vänner en upplevelse utöver det vanliga. Passa på att köra rallykart under rafflande och roliga former.

Vi har 4 Rallykarts för barn från 9 år och 5 stycken Rallykarts för vuxna. Plus en tvåsitsig Rallykart för dem som inte kan/vill köra själv eller för barn som vill köra med en vuxen.

För mindre barn finns en separat bana med trampbilar. I kaffestugan finns lite servering med kaffe & bulle, dricka och lite snacks.

Om Rally Karting
Rally Karting är en ingen-kontakt motorsport. Vår bana är nästan en halv kilometer av svängar och sladdar och har en löst underlag. Så att du kan få en spännande kör upplevelse!

Alla Karts är utrustade med fullständiga 4-punkters säkerhetsbälte. Hel ansiktsmaskhjälm och rallydräkter ingår utan extra kostnad.

Välkommen i Asby-Ydre kommun!


Företag, familjer eller vänner - en Rallykart tävling är det perfekta evenemanget för ditt kalas, företagsfesten, svensexan, möhippan, avslutningen eller familjefesten.

Välkommen till Asby!

Dela:

Gilla landet
Sommarbanner Snälltåget
SCR
Trillevallens Högfjällshotell
Isaberg
Körunda Golf & Konferenshotell
SJ

© Trido AB 1997-2019
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!