Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 138 st

Västervik Resort Lysingsbadet

Vi har ett fullspäckat aktivitetschema från morgon till kväll sju dagar i veckan mellan v 25-v33.

Vi har två stora konstgräsplaner där det är fritt fram att lattja boll för alla eller så testar du fiskelyckan på någon av Korpaholmarnas härliga klippor och i Lysses hus kan du utmana våra aktivitetsledare på Wii, klättra i berg eller gå på skattjakt.

För de lite äventyrliga och något större barnen finns David och hans gäng uppe på Äventyrsberget där du kan utmana dig själv och din familj eller kompisar i höghöjdsbanan som avslutas med en ziplinefärd över Marielundsviken.

Hos oss på Västervik Resort finns det boendealternativ för alla smaker. Missa inte att kika lite extra på våra nyrenoverade Björkö stugor eller stuga Lindö för den stora familjen.

Hos oss hittar du just din favoritstuga! Vi har välutrustade och bekväma stugor i alla storlekar, omgivna av grönska och med havsutsikt. Välj mellan flera olika stugtyper från enkel campingstuga till lyxig stuga med hotellstandard.

Våra sju olika campingområden erbjuder olika boendemöjligheter. Oavsett du vill ha nära till servicehus, barnaktiviteter, fiske, upplevelsebadet, någon av våra lekparker eller försöka hitta en plats i lugn och ro.

Dela:

SCR
Sommarbanner Snälltåget
Vikingaliv
Höga Kusten

© Trido AB 1997-2024
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!