Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 7 072 st

Segla i stockholms skärgård

EmInEss

Stockholms skärgård med sina 22.000 öar, kobbar och skär är unikt och erbjuder upplevelser långt utöver det vanliga. Tillsammans med Eminess Chartersegling får du möjlighet att skräddarsy en segling i denna makalösa miljö och vi vågar lova en oförglömlig upplevelse.

Vi seglar alla dagar från slutet av april till och med oktober.

Ingen förkunskap krävs. En utbildad skeppare/instruktör lär ut och ansvarar för säkerheten. Det är i grunden du som gäst och huvudperson som seglar och navigerar. Det är både lättare och roligare än många tror!

Såhär kan en dagsegling se ut:
Vid ankomsten serveras nybryggt kaffe och baguetter i samband med säkerhetsgenomgången. Därefter hissas seglen och vi seglar över Kanholmsfjärden mot Möjaområdet. Vi lägger ankar i en lugn skärgårdsvik och intar skepparens smakrika skärgårdsgryta, innehållande fisk och skaldjur. Eventuellt erbjuder vädret och vattentemperaturen ett dopp innan vi återigen hissar segel för en hel eftermiddag med nya mål och upplevelser.
I samtliga seglingar ingår:
-Modern cruising/racingyacht med erfaren skeppare
-Försäkring för alla ombord
-Bränsle och hamnavgifter
-Flytvästar och sjökläder till alla gäster
-För- och/eller eftermiddagsfika

Dela:

MTRX 20
Sommarbanner Snälltåget
Äventyrsbanan Stockholm
SCR
Snälltåget
Vidbynäs Gård
First Camp

© Trido AB 1997-2021
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!