Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 058 st

Ostkustcharter

Per person från 5000:-

Charter av party och turbåt m/s Carolina af Linanäs, en ombyggd f.d. bogserbåt med mycket charm och plats för 12 passagerare. Ljusterö runt på söndagar är populärt, men båten kan levereras vart du vill i Stockholmstrakten. Vi har även uthyrning av båtar på Ljusterö i Stockholms skärgård. Med 7 knops fart och bara 2 liter diesel per timme, får du och din familj både tid och råd att njuta av en av världens vackraste skärgårdar

Med fyra (5) liggplatser, fördelade på två ruffar, dubbelsäng fram och 2 stickkojer bak, pentry, toalett och kylskåp kan du både laga mat och hålla den kall i naturhamnar.

Båten är lättkörd och välutrustad med sjökort, GPS–plotter, ekolod, flytvästar, ankare, alla trossar och tampar du kan behöva, radio nere i ruffen, bestick, glas, tallrikar, kastrull och stekpanna och annat som behövs i köket.

Båten ligger vid Åsättra brygga, Ljusterö . Du tar dig till båten med buss 626 från Danderyds sjukhus, eller med bil via Åkersberga och färjan till Ljusterö. Vid Ljusterö torg tar du vänster mot Åsättra, och kör rakt fram tills du kommer till bryggan, där det finns en pilparkering.

Dela:

The Viking Museum
SCR
Vidbynäs Gård

© Trido AB 1997-2024
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!