Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 523 st

Briggen Tre Kronor

Pris per person från 450:-

Priserna varierar från 450 för våra kortaste seglingar upp till ca 2 000 kr per dygn för våra långseglingar.

Tre Kronor af Stockholm färdigställdes på Skeppsholmen under åren 1997 till 2008. För att nå de högt ställda kvalitetskraven byggdes fartyget av yrkesmän med lång erfarenhet som skeppstimmermän.

Till konstruktion och utformning är hon ett fartyg från senare delen av 1800-talet men med inredning och utrustning som svarar upp mot dagens krav på komfort och säkerhet. Ombord finns ett välutrustat kök, hytter med moderna bäddar, salong med bar och fullständiga rättigheter samt utrustning för konferens och seminarier.

Vi seglar i Stockholms skärgård under våren och delar av hösten. Sommartid och delar av hösten besöker vi hamnar runt Östersjön. Detta gör att vi kan erbjuda ett brett utbud av seglingar från tre timmar inomskärs till tre dygn över öppet hav.

Tre Kronor seglar också för av Initiativet Hållbara Hav och medverkar i olika evenemang och kampanjer med mål att åstadkomma en hållbar framtid för Östersjön.

The Green Key

Dela:

Körunda Golf & Konferenshotell
Sommarbanner Snälltåget
Vikingaliv
SCR
Snälltåget
Äventyrsbanan Stockholm
Trillevallens Högfjällshotell

© Trido AB 1997-2023
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!