Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 110 st

Upplevelser Båt och Segling

GastroRally® är en ny och spännande form av event där vi kombinerar sjöturer med kulinariska upplevelser med intressant guidning av de platser vi besöker.
GastroRally® har valt ut de bästa krogarna, rotat i arkiven efter de mest spännande historierna. Er guide tar hand om allt, så att ni kan koppla av. Stockholm är med sin skärgård en av Europas vackraste städer och har på senaste åren fått restauranger av mycket hög klass.
Våra erfarna skeppare tar oss till olika sjökrogar, var och en med sina lokala specialiteter. Det blir fördrink på en mysig bar, förrätt med vin på trevlig restaurang, varmrätt med vin på en tredje och vi avslutar med dessert och kaffe på vår slutdestination. Ni får chansen att umgås och njuta av utsikten från akterdäck under färden och inte minst få lära er lite nytt om fantastiska Stockholm och omnejd.
Missa inte våra populära sjöturer i skärgården eller i Mälaren. Vi åker runt med taxibåtar eller, juvelen i vårt utbud, lyxiga m/y Rozzo, en Princess 56. Läs mer på vår hemsida.

Dela:

Sommarbanner Snälltåget
Vikingaliv
SCR
Snälltåget
Vidbynäs Gård
Höga Kusten

© Trido AB 1997-2024
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!