Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 110 st

Villa E Bed & Breakfast

Hej och varmt välkommen till Villa E Bed and Breakfast!
Vi antar att du söker efter rum i Alingsås eller i Göteborgs närhet. Villa E kan erbjuda dig ett prisvärt boende för en eller flera nätter. Vår målsättning är att ge dig en personlig service och ett boende där du känner dig välkommen och att du trivs.Vi har fyra rum, två enkelrum med egna balkonger och 120 cm sängar och två dubbelrum. Se gärna våra bilder under rum.Det finns TV på alla rum och trådlöst Wi Fi. Du delar dusch och toaletter med övriga gäster. Frukost, sänglinne och handdukar ingår i priset och parkeringen är gratis. Som gäst har du tillgång till vår gemensamma balkong och en del av vår trädgård, där du kan koppla av i kvällssolen.På Villa E vill vi att du skall sova extra gott. Därför bäddar vi våra sköna sängar med fluffiga täcken och egyptiska satinlakan i 100% bomull. Våra egyptiska lakan finns också till försäljning om du så önskar.

Än en gång välkommen till Villa E Bed and Breakfast i Alingsås.

Vägbeskrivning
E20 från Göteborg: Sväng höger i första rondellen(Svearondellen). Ta vänster direkt på Hantverksgatan, går parallellt med E20. Kör ca 400 m. Ta höger på Idrottsgatan, sedan höger igen Lekgatan. Villa E B&B är andra huset på vänster hand.

Dela:

SCR
Snälltåget
Vidbynäs Gård

© Trido AB 1997-2024
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!