Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 784 st

Grimsnäs Herrgård

Pris per rum från 725:-

I annexet kan man ha med hund eller katt på rummet Städtillägg 100 kr

Bed & Breakfast och sommaröppen restaurang Grimsnäs ligger inbäddat i vackra ekskogar mitt i Småland, Glasriket och Vilhelm Mobergs utvandrarbygd. Här bor ni i lantlig, naturskön och avstressande miljö på en levande lantgård med betande kor.

Öppet 1 maj - 30 sep.
Resten av året tar vi emot gruppbokningar, kalas och konferenser

Vi har totalt 15 gästrum och en matsal som rymmer 60 gäster. En svensk somrig kvällsbuffe serveras måndag - lördag från midsommar till och med augusti och vi har alltid förbokning. Kocken lagar mat med omtanke baserat på ekologiska och närproducerade råvaror. Vi har fullständiga rättigheter! Huvudbyggnadens entré är handikappanpassad med ramp, Alla rum har handfat och spegel. Nyrenoverade toaletter och duschar i korridorerna. I herrgården har gästerna tillgång till trevligt tv-rum och ett mindre kök med kylskåp, micro och kaffemaskin. I annexet finns ett fullutrustat kök. Vi har gratis trådlöst internet. I den stora trädgården finns utemöbler och grillar. Ekologisk frukostbuffé ingår alltid!

Upplev Utvandrarleden! Här finns vandrings- cykel- & mc-leder med lämpliga picknickplatser. Uthyrning av cyklar.

Dela:

SCR
Trillevallens Högfjällshotell
Körunda Golf & Konferenshotell
Vidbynäs Gård

© Trido AB 1997-2023
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!