Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 7 101 st

Sjövillan Bed & Breakfst

Ett trevligt B&B med läge precis intill Frösjön, ett stenkast från vår restaurang Gnesta Strand, centrum och 200 meter från stationen.

En idyll, men ändå mitt i centum. I Sjövillan finns Bed and Breakfast med charmiga rum och även en liten stuga för den lilla familjen. Totalt med annex finns det 16 sängar och 4 extrabäddar så sammanlagt finns det plats för 20 gäster. Det är tillåtet att ha med sig hund men vi har även allergifria rum.

Tillgång ges till relaxavdelning, stort kök, och TV. Frukost finns att få men även självhushåll. Här är platsen för en spännande weekend, med bl.a. kanotutflykter, långfärdsskridskoturer, cykelutflykter, relaxavdelning, golf, lerduveskytte och glasblåsning. Beställ er picknickkorg till utflykten.

Detta är under sommaren den naturliga platsen för kanotister att vila upp sig på och ta en skön bastu efter turen med sitt läge längs med den vackra kanotleden och precis vid kanotupptagningsplatsen.

Välkomna!

Dela:

SCR
MTRX 20
Sommarhagen banner
Vidbynäs Gård
First Camp

© Trido AB 1997-2021
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!