Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 7 403 st

Brunnsta Gård

Pris per person i dubbelrum från 995:-

995 kr/natt f dubbelrum m WC/dusch. Lakan & handdukar ingår. Frukostbuffé ingår. Dubbelrum använt som enkelrum 750 kr/natt.

Den trevliga stämningen känns redan när du kommer in på gården mitt i bullerbyn Brunnsta. Värdparet Lena Glantz Eriksson och Göran Eriksson välkomnar dig. Miljön är värmande och avkopplande. Brunnsta Gård ligger ca 35 minuter från Stockholm, Arlanda och Uppsala. Sigtuna nås på knappa 20 minuter.

Gården, med anor från 1600-talet, har ekologisk odling. Tack vare våra gäster kan vi bevara den gamla historiska kulturmiljön som radbyn Brunnsta erbjuder.

Välkommen att bo på Lantgård med bed and breakfast eller självhushåll. I två gamla mangårdsbyggnader finns 16 bäddar i dubbelrum. Husen är lantbrukarhem som varsamt upprustats. För större sällskap kan ytterligare bäddar ordnas på gården och på en granngård. Alla rum har tillgång till pentry eller kök för enklare matlagning. TV och trådlöst bredband finns. Sommartid finns ytterligare bäddar i ett charmigt torp som ligger mitt i våra fält. Här finns inga störande grannar inpå knutarna. Här ser man ofta vilda fåglar, rådjur, harar och någon älg ibland. Glöm inte att ta med kikare.

Alla årstider har sin charm på Brunnsta Gård där de röd-vita husen och syrenhäckarna ligger tätt. Här kan du njuta av naturen, ladda batterierna och bara ta det lugnt. På vintern är det nära till elljusspår och teknikbacke, men det går också att ta en skidtur på fälten eller i skogen. Under den varma årstiden finns fina bad och bra fiske i Mälaren. Hos en granne finns Islandshästar för turridning. Fiskespön och cyklar finns att hyra. Tänd grillen och sitt ute i sommarnatten. Skogen ligger nära och erbjuder under säsong bär och svamp av alla de slag. Många golfbanor finns i trakten. Till Bro-Bålsta Golfklubb är det ca 12 km.

Hos oss kan du också hålla konferens och fest. Här har många firat sin födelsedag eller hållit sin bröllopsfest. Att hålla bondbröllop här är något alldeles extra och många har valt att viga sig här på gården. Flera fina medeltida kyrkor finns helt nära.

Frukostbuffé erbjuds de boende gästerna i vår trevliga Theodors Lagård. Vi serverar närproducerade produkter så långt det är möjligt. Brödet är nybakat och kommer från den lokala bagaren. Det nybryggda kaffet är KRAV- och rättvisemärkt. Måltider i övrigt serveras till förbeställda grupper.

Vi har öppet året om! Bokning på telefon eller e-post.

Varmt välkomna önskar Lena och Göran!

Vägbeskrivning
Kommer du med bil begär vägbeskrivning. Pendeltåg eller SJ-tåg till Bålsta station, därefter taxi 6 km. Resa med bil från Arlanda alt. Stockholm 40 minuter. Vi har fasta priser med Bålsta Taxi.

Dela:

SCR
Trillevallens Högfjällshotell
Kustvägen
SJ
Snälltåget
Körunda Golf & Konferenshotell
Sommarbanner Snälltåget

© Trido AB 1997-2020
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!