Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 7 659 st

Horstorps Gård

Pris per person från 250:-

Vi vänder oss till dig som vill bo enkelt, men bekvämt som på hotell, i familjär miljö fast du är borta. Både till dig som önskar ett avskilt, vilsamt boende och till dig som önskar gemenskap. Du kanske är på semester, ska besöka Elmiamässan och vill bo lite mer privat, arbetar borta under veckan eller bara vill koppla av en helg. Fyra rum finns klara för uthyrning vår/sommar 2011. Tillgång till gästkök och altan. Dessutom har vi en härlig stor lekvänlig trädgård.

Horstorps Gård ligger i Bankeryd, ett samhälle ca 10 km från Jönköping centrum. Avståndet till Elmiamässan är knappt 15 km, ca 20 min bilväg. Samma avstånd och tid till A6 köpcenter, Ikea samt Ryhov sjukhus.

Vi har inte sjötomt eller sjöutsikt men dock promenadavstånd, 1,3 km, till ett mycket trevligt friluftsbad ”Attarpsbadet”. Det går även att ta en långpromenad till Domsandsbadet, ”Vätterns riviera”, en sandstrand som ligger 2,7 km från gården. Det finns också många andra trevliga insjöar med badstrand i trakten. Turistmål som Hökensås, Gränna/Visingsö, Astrid Lindgrens värld mm ligger inom rimligt avstånd.

Varmt välkommen till Horstorps Gård!

Dela:

Gilla landet
SCR
Trillevallens Högfjällshotell
Kustvägen
SJ
Isaberg
Körunda Golf & Konferenshotell

© Trido AB 1997-2019
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!