Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 7 077 st

Kongelfs Gästgifveri & Citycamping

Pris per person från 475:-

Priser 2019 inkl bäddade sängar, slutstädning och frukost Enkelrum 895 kr Dubbelrum 1195 kr (597 kr/person) Tvåbäddsrum 950kr (475 kr)

Letar du prisvärd logi i närheten av Göteborg? Oavsett om du söker avtalslogi för ditt företag eller vill hitta trevligt boende under några semesterdagar har vi mycket att erbjuda!

Under vintern 2016/2017 har hela huset isolerats om, gästrummen (enkel, dubbel och familjerum) renoverades för ökad komfort och konferensanläggningen uppdaterades.

Under hela vintern erbjuder vi avtalslogi och månadscamping för företag. Har du egen husvagn kan du boka campingplats till förmånligt pris med perfekt läge. Hör av dig till receptionen för mer information!

Kungälvs geografiska läge på Västkusten är perfekt för dig som vill semestra i en liten mysig småstad med nära till såväl storstadspulsen i Göteborg som det havsnära livet. Charmiga Kungälv har hög mysfaktor med prunkande trädgårdar längs Nordre Älv. Inom en snäv radie hittar man som besökare golfbanor, fiskevatten och allt man kan önska i form av nöje och kultur. Och finns det någon annan stad som doftar så gott? Dagar när Göteborgs Kex bakar Brago doftar det ljuvligt av vanilj i hela Kungälv. Vandrarhemmet ligger 100 meter från anrika Bohus Fästning bidrar till en magnifik atmosfär.

Visita

Dela:

SCR
MTRX 20
Snälltåget
Sommarhagen banner
Vidbynäs Gård
First Camp

© Trido AB 1997-2021
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!