Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 7 074 st

Sörnäsgården

Pris per person från 350:-

Sörnäsgården i Torgås är ett B&B med anor från sekelskiftet mellan 1800- och 1900-talet. Sörnäsgården ligger i ett fridfullt läge vid Västerdalälven med cirka fem minuters bilväg till Kläppen skiresort. Sörnäsgården är ett perfekt ställe för barnfamiljen och för de som vill bo i en lite lugnare miljö. På vintern erbjuds aktiviteter såsom skidbackar och elljusspår 600 meter från dörren. På sommaren vandringsleder, fiskeställen, biking, kanotuthyrning och bäversafari med mera.

Boende
Hos oss bor du i dubbelrum, trebäddsrum eller fyrbäddsrum. Alla rum har eget handfat och tv. Dusch och WC finns i nära anslutning till rummen. Som gäst har du tillgång till att tvätta och torka kläder. Barnsäng, barnstol leksaker till de minsta finns att låna. Vi erbjuder lättare förtäring att beställa under kvällstid, under vasaloppsveckan och vissa andra veckor erbjuder vi även halvpension.

Parkeringsplatser med uttag för motorvärmare finns, tillgång till vallabod, bastu. Sörnäsgården är ett rök och djurfritt boende. Skidutrustning hyr man lättast hos Nalles skidbod, cirka 250 meter ifrån oss. Bageri finns bara 150 meter bort.

Dela:

SCR
MTRX 20
Sommarhagen banner
Vidbynäs Gård
First Camp

© Trido AB 1997-2021
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!