Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 456 st

KynnefjällsNatur

Pris per person från 450:-

Välkommen till KynnefjällsNatur!
Vi är grymma på att arrangera aktiviteter. Vi har riktig hemlagad mat från grunden, med vilt, bär och svamp ifrån Kynnefjälls skogar. Bo mitt i skogen. Konferera i en ombyggd ladugård. Snabb fiberuppkoppling i alla våra byggnader.

BOENDE
Bo bekvämt i mysiga stugor eller i våra moderna nyrenoverade rum. Rummen är placerade mitt i skogen. Men låt er inte luras av vår placeringen av rummen. Ni sover i bekväma sängar med dusch, toalett på varje rum med golvvärme. Eller varför inte ta med husbilen eller tältet och campa i den fantastiska naturen! Vad ni än föredrar så har vi flera olika alternativ för att kunna möta era önskemål.

AKTIVITETER
VI ÄR SUVERÄNA PÅ ATT ARRANGERA AKTIVITETER!
Vi har garanterat något för er, oavsett om du ska anordna en möhippa, svensexa, ett bröllop, 50-årsfest eller en konferens! Tillsammans hjälper vi er att välja mellan över trettio olika aktiviteter.
Hos oss kan du välja mellan färdiga aktiviteter och att skräddarsy ditt eget aktivitetspaket utefter vad du är intresserad av.

KONFERENS
Lär dig göra eld med tändstål, skjut lerduvor, pilbåge eller bygg flottar. Här äter ni alltid hemlagad mat av vilt, bär och svamp direkt från vår skog på Kynnefjäll. Bo i våra rum, som ligger inte bara ”nära naturen” utan helt enkelt, MITT I SKOGEN. Välj en traditionell konferens eller passa på att använda våra vägar och vackra leder för en Walk and Talk-konferens. Och vi lovar er... VI ÄR INGEN SPAANLÄGGNING

JAKT OCH FISKE
KynnefjällsNatur har arrangerat jakter för både företag och privatpersoner sedan 1995. Under dessa år har vi arbetat med såväl erfarna jägare som nybörjare. KynnefjällsNatur har närmare 3000 hektar tillgängliga för jakt, vilket gör att vi har stora möjligheter att anpassa jakten efter dina önskemål. Markernas arrondering gör det möjligt för funktionshindrade att delta i jakten.

Vägbeskrivning
Från Göteborg:
Kör E6 mot Oslo. När ni passerat Håby norr om Munkedal - Kör av E6 via avfart till Dingle. Fortsätt norrut på väg 165 ca 3 km till Svarteborg. Ta av till höger mot Hedekas (skylten syns dåligt) och kör ytterligare ca 14 km. Ta vänster vid skylt KynnefjällsNatur.

Från Ed:
Kör mot Munkedal. Följ skyltning mot Svarteborg. Ta höger vid skylt KynnefjällsNatur.

Från Färgelanda:
Kör till Hedekas. Följ skyltning mot Svarteborg. Ta höger vid skylt KynnefjällsNatur.

Dela:

SCR
Snälltåget
Körunda Golf & Konferenshotell
Vidbynäs Gård

© Trido AB 1997-2023
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!