Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 7 641 st

Hälleberga Bed & Breakfast

Hälleberga B & B i Gullaskruv ligger lättilgängligt i hjärtat av Sveriges glasrike, i det natursköna Småland. Omgivningen bjuder på fina naturupplevelser. I området finn flera sjöar och badstränder för den som vill fiska eller ta en simtur, och cykelvägar samt vandringsleder ger möjlighet till sköna utflykter. I närheten finns det gott om sevärdheter, samt glasblåsateljéerna i Orrefors, Målerås, Nybro, Kosta Boda eller Åfors. Kalmars slott eller Grönåsens älgpark som ligger runt knuten är också väl värda ett besök.
Inkvartering sker i 2- och 4-bäddsrum, med en maximal kapacitet på 75 bäddar. Vi välkomnar även större grupper samt åtar oss gärna att ordna diverse evenemang.
Hälleberga är ett lungt och frifullt ställe där du kan vila ut och ladda upp, men där äventyren också ligger inom räckhåll.
Varmt välkomna!

Vägbeskrivning
Hälleberga vandrarhem ligger strax utanför Orrefors längs med väg 31, sväng av till Hälleberga kyrka och det första huset på höger sida med den imponerade stenmuren är Hälleberga B & B. Vill man åka buss så är det enklast ifrån Nybro och där kan man ta buss 139 eller buss 315.

Dela:

SCR
First Camp

© Trido AB 1997-2022
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!