Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 908 st

Orrefors Bed & Breakfast

Orrefors Bed & Breakfast (f.d. Glasriket vandrarhem) hälsar dig välkommen till Glasriket! Hos oss bor du i K-märkt bruksmiljö, alldeles intill Orrefors glasbruk med butiker och Kristallbar.

I vårt trädgårdscafé kan du koppla av med något gott, låna en bok och skriva dina vykort. Du kan också hyra en dator och använda vårt trådlösa internet.

Från Orrefors har du nära till alla små och stora glasbruk i Glasriket men också till Orranäsasjön för sol/bad/kanotuthyrning. Det finns också mycket annat att uppleva än glas, till exempel en dagsutflykt till Kosta Outlet, Astrid Lindgrens Värld eller Öland.

Lägenhet eller rum?
I huset finns fyra lägenheter, två trerummare och två sexrummare, med sammanlagt 12 sovrum. Man kan alltså välja – bo i en hel lägenhet med självhushåll och en ”nästan som hemma-känsla” eller välja ett enkel- eller dubbelrum efter tycke och smak. För barnfamiljen kan det vara skönt med rejäla ytor medan det för den ensamme turisten eller paret kan räcka med ett rum. Rummen är ljusa och rymliga och enkelt möblerade. Garderob finns i alla rum.

Vägbeskrivning
Kör till Orrefors på väg 31 och följ skyltarna mot Glasbruket. När du kommer till glasbrukets parkering står det skyltar mot Riksglasskola och hyttsill, sväng höger där. Vid nästa korsning ligger vi på vänster sida, granne med Riksglasskolan.

Dela:

SCR
Trillevallens Högfjällshotell
MTRX 20
Sommarhagen banner
Vidbynäs Gård
First Camp

© Trido AB 1997-2021
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!