Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 141 st

Lustigsgården

Pris per rum från 800:-

800 kr för dubbelrum inkl frukost med delad dusch och toalett. Dubbelrum med egen dusch och toalett inkl frukost från 900 kr

Välkommen till Lustigsgården Bed & Breakfast i Rättvik!

Lustigsgården Bed & Breakfast har anor från 1634 och ligger i klassiskt röda byggnader bara 1 km från centrala Rättvik. Det erbjuder personligt inredda rum och de flesta med milsvid utsikt över Siljan. Här finns 14 individuellt inredda rum. Det är bra att veta att alla Lustigsgårdens rum är belägna 1 trappa upp och hiss saknas.

Varje dag kan ni avnjuta en frukostbuffé i matsalen. Den består av olika sorters teer, kaffe, juicer, ägg, fil, olika sorters yogurt, många olika fröer, nötter, flingor och müsli. Hårt och mjukt bröd med flera olika sorters pålägg, samt grönsaker och färsk frukt. Vi har även gluten och laktosfria alternativ. Vi satsar på ekologiskt och närproducerat så gott det går.

Sommartid kan ni koppla av i den omgivande trädgården eller ge dig ut på tur i Rättvik. Det är gott om vackra vandrings- och cykelleder precis runt knuten. Vi har en cykelverkstad där du kan pyssla om din cykel och låsa in den över natten. Vi har även cykeluthyning av elcyklar och mountainbikes. Här i Rättvik finns bowling, turridning, sommarrodel, gocartbana, travbana med mera. Det är nära till spektakulära Dalhalla och Nusnäs med den berömda dalahästtillverkningen. En av Siljans fina sandstrander med lekplats ligger 1,5 km bort och Rättsviks Golfklubb ligger 3,5 km härifrån. Vintertid finns bland annat Rättviksbacken, massor av välprepparerade skidspår i närheten och många sjöar att åka skridskor på. Vintertid används cykelverkstan som vallabod.

Vill ni ha hjälp med rekommendationer av restauranger och vad som finns att se och göra? Vi delar gärna med oss av våra egna smultronställen, för vi vill att ni ska gilla Rättvik lika mycket som vi gör!

Varmt välkomna!

Dela:

SCR
Vidbynäs Gård

© Trido AB 1997-2024
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!