Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 727 st

Vanadis Hotell & Bad

Detta lågprishotell med 68 rum ligger mitt i Vanadislunden i centrala Stockholm. Hotellet har en nyrenoverad utomhuspool som är öppen under sommarsäsongen (maj-september). Hotellet har även det mycket populära familjerummet som är 70m2 stort med plats för 5 personer. Lägenheten är modernt inredd och har egen ingång direktkopplad till poolområdet.

Det tar endast 8 minuter med buss från butikerna och nöjena på Drottninggatan och Hötorget. Här erbjuds gratis Wi-Fi och en populär kontinental frukost. Som gäst har du fri tillgång till en pool på taket under sommaren.

På Vanadis Hotell kan du bo i rum med eget eller delat badrum. Alla rum har TV, och vissa har skrivbord och garderob.

Hotellet har en 24-timmarsreception. I lobbyn finns datorer med internet. Lätta snacks och alkoholfria drycker kan köpas dygnet runt. Under sommaren finns här även en restaurang som serverar snacks och olika varma och kalla rätter. Personalen kan ge tips om sevärdheterna i Stockholm såsom Vasamuséet, Kungliga slottet etc.

Vanadis Hotell & Bad ligger 100 meter från Frejgatans busshållplats, och därifrån kan du åka till Stockholms centralstation på 10 minuter. Flygbussen till Arlanda flygplats stannar 10 minuters promenad från hotellet. Som gäst på hotellet får du rabatt på restaurangen Rökeriet på ön Fjäderholmarna i Stockholms skärgård.

Visita

Dela:

SCR
Körunda Golf & Konferenshotell
Snälltåget
Trillevallens Högfjällshotell
Sommarbanner Snälltåget
Vikingaliv
Vidbynäs Gård

© Trido AB 1997-2023
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!