Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 7 644 st

Ulvsbomuren Vildmark & Lantliv

Välkommen till Ulvsbomuren.
I Västmanlands storskogar, två timmar väster om Stockholm, möts vildmark och lantliv. På gården sätts de lokala smakupplevelserna i främsta rummet tillsammans med ett professionellt värdskap och gedigen kunskap om gårdens omgivande skogar med sitt rika vilt och fågelliv.

Ulvsbomuren erbjuder boende i genuin gårdsmiljö. I Bykhuset och Smedjan, två av gårdens gamla timmerhus, finns totalt 10 sängplatser. Här kan du välja allt från bed and breakfast till helpension.

Här serveras i första hand vilt, fågel eller naturbeteskött från lamm. Svamp och bär är plockade i skogarna runt gården.

Passa på och njut av den vedeldade bastun eller ta ett bad i den vedeldade badtunnan. Här finns möjlighet till paddling på de fina små skogssjöarna och vandring på Bruksleden. På hösten erbjuds guidad svampplockning.

Vägbeskrivning
Ulvsbomuren ligger i hjärtat av Bergslagen mellan Västerås och Fagersta. Mitt i vildmarken men ändå lättlillgängliga 4 km. från riksväg 66.

Dela:

SCR
First Camp

© Trido AB 1997-2022
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!