Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 974 st

Lövbergs B&B

Pris per person från 305:-

Pris från 550 kronor för enkelrum och 700 kronor per natt för dubbelrum. I priset ingår frukost, sänglinne och handdukar. Barn upp till 7 år sover gratis i samma säng som vuxen. Vi har även weekenderbjudanden med fiske och vandring.

Hemtrevlig, litet B&B i lantligt läge. Vi har i dagsläget 2 nyrenoverade rum i gammal stil: Bakrummet i bagarstugan och kammarn i Undantaget. Vintertid finns endast Bagarstugan för uthyrning och då har man egen dusch och toalett utanför rummet. Hos oss bor du nära naturen på en gård från 1700-talet.

Våra rum har sommartid gemensam toalett, dusch och tillgång till lantkök i Undantaget. Du har kaffe och te på rummet och låneböcker om du vill stanna inomhus och mysa.

Du har fiske, vandringsleder och skoterleder alldeles utanför tomten och massor av sevärdheter inom 10 mils avstånd. Vi är också guider och kan ta med dig ut på både fisketurer och vandringar.

Dela:

SCR
Snälltåget
First Camp
Höga Kusten

© Trido AB 1997-2022
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!