Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 974 st

Körsbärsgården Rum & Frukost

Pris per person från 400:-

På 1950-talet bodde här en lantbrukarfamilj. Den levde på gårdens 15 ha åkermark.
Sedan dess har mycket ändrats. Britta och Göran kom hit år 2000.

Vi inredde fyra rum i den f.d. ladugården. Varje rum har egen dusch och toalett. Frukost serveras i ett gemensamt kök eller i svinhuset som har blivit ett sällskapsrum eller utomhus på ladugårdsbacken där det tidigare var gödselstad. I köket finns möjlighet att bereda enklare, egna måltider. En gemensam bastu står till gästernas förfogande liksom ett brasrum. Hästhage finns för ridande gäster. Hundar är också välkomna.

Vi har egna djur. Får, ett tiotal tackor och på våren glada små lamm. Två islandshästar, Kolfaxi och Nagli. En storpudel, som heter Såffi (egentligen Såfina). Alltför många katter – somliga är väldigt sällskapliga andra jagar mest möss och sorkar. Hönorna är åsbohönor - en vaksam sort som förr hette fattigmanshöna för sin anspråkslöshet - och blommehönor.

Runt om oss finns den leende och omväxlande Linderödsåsen, ostkustens milslånga vita sandstränder och hela Österlens charmerande utbud av natur & kultur, cykelleder, golf, ridning och mycket mera. Vi hjälper till med förslag om vandrings-, rid- och cykelleder.

Hos oss bor du fridfullt, omgiven av ängar och körsbärsträd. Det finns flera trevliga ställen att sitta en stund i naturen runt gården.

Lantbrukarnas Riksförbund

Dela:

SCR
Snälltåget
Sommarbanner Snälltåget
First Camp

© Trido AB 1997-2022
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!