Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 7 077 st

Garpens Fyrplats - hyr en hel ö

Garpen är en ö i Kalmarsund som ligger cirka två kilometer ut från Bergkvara. Med båten Kronan, som avgår från Bergkvara Gästhamn, åker du bekvämt till Garpen. Båtresan tar cirka 10-15 minuter.

Övernatta i de gamla fyrvaktarbostäderna där du sakta vaggas till sömns av havets brus. Rummen på fyrplatsen är smakfullt inredda och samtliga har havsutsikt! Garpens fyrplats har 18 bäddar fördelade på tre hus och två extrabäddar (vikbara) med valfri placering. Rummens storlek varierar från 2-bäddsrum till 4-bäddsrum. Spjälsäng finns att låna.

Tänk att få tassa ut i det daggvåta gräset på morgonen, ta ett dopp i havet, sen frukost i solens sken. Ljuset och luften från havet, ger en alldeles speciell, nästan magisk känsla. När du känner för ett lugnare tempo, bara njuta av havet och naturen, romantiska solnedgångar, vresigt hav eller lugn och stillhet kom till Garpens fyrplats – en annorlunda upplevelse.

Dela:

SCR
MTRX 20
Sommarhagen banner
Vidbynäs Gård
First Camp

© Trido AB 1997-2021
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!