Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 7 054 st

Villa Vilan - Rum och frukost & Semesterhus

Pris per rum från 360:-

Pris för ett rum för barn: 360 kr Pris för ett dubbelrum: från 720 kr Frukost och sängkläder/handdukar ingår. Längre vistelse (minst fyra nätter) till rabatterade priser

Den charmerande lantgården Villa Vilan som erbjuder rum och frukost är belägen i en rofylld, idyllisk miljö i det nordliga Småland. Ändå är det inte längre än 4 km till E4:an och närmaste tågstation. Och attraktioner som Isaberg Mountain Resort, Store Mosse Nationalpark och High Chaparral ligger inom bekvämt räckhåll.

Mangårdsbyggnaden är 140 år gammal. Den renoverades varsamt och byggdes komfortabelt ut innan bed and breakfast-verksamheten startades. I det trevliga huset mitt i ett naturnära landskap bor du i ett av tre ljusa, stora och mysiga gästrum. På Bed and Breakfast Villa Vilan har du ditt eget badrum och det finns smart-tv (Netflix inklusive) samt kostnadsfri tillgång till supersnabbt Internet.

I trädgården kan du bada i vår härliga jacuzzi. Eller vill du hellre koppla av i den lyxiga bastun?

Till Villa Vilan B&B hör även ett mindre ekologiskt lantbruk med gamla lantraser samt de stiliga stora stugorna Ekkulle och Äppellund.

Lantbrukarnas Riksförbund

Dela:

SCR
Snälltåget
MTRX 20
Sommarbanner Snälltåget
Sommarhagen banner
Vidbynäs Gård
First Camp

© Trido AB 1997-2021
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!