Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 7 454 st

Vaxholms Bed & Breakfast - ett litet hemma-hos-hotell

Pris per rum från 995:-

Gäller del i dubbelrum. Pris för gästlägenhet med ett sovrum: 1000 kr (upp till 2 personer boende), Pris för gästlägenhet med två sovrum: 1400 kr (upp till 4 personer boende). Priset inkluderar lakan, handdukar och frukostkorg för första morgonen. Däre

Välkommen till Vaxholms Bed & Breakfast! Ett litet hotell, hemma hos oss, i Vaxholms äldre villakvarter. Bara ett stenkast från vattnet och några hundra meter från Vaxholms centrum med gästhamn, caféer, restauranger och skärgårdsbåtar.

Vi erbjuder boende i tre rum; Studion och Familjerummet i bottenvåningen av vår 1930-talsvilla och Konstnärens stuga på granntomten. Oavsett vilket rum du väljer så har vi bäddat sängarna åt dig innan du kommer och i badrummet finns handdukar, schampo, tvål, hårtork och annat som du kan behöva. Alla rum har också ett eget litet pentry med kaffebryggare, mikrovågsugn, kylskåp och kokplatta. Välj om du vill boka rummet inklusive vår frukostkorg eller om du enbart vill boka rummet och ha självhushåll.

Välkommen till skärgården, och känn dig som hemma!

Dela:

SCR
Trillevallens Högfjällshotell
Körunda Golf & Konferenshotell
Kustvägen
SJ
Vidbynäs Gård
Snälltåget

© Trido AB 1997-2020
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!