Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 141 st

Vaxholms Bed & Breakfast - ett litet hemma-hos-hotell

Pris per rum från 1195:-

Gäller del i dubbelrum. Frukostkorg tillkommer.

Välkommen till Vaxholms Bed & Breakfast! Ett litet hotell, hemma hos oss, i Vaxholms äldre villakvarter. Bara ett stenkast från vattnet och några hundra meter till Vaxholms centrum med gästhamn, caféer, restauranger, butiker och skärgårdsbåtar. Vi erbjuder boende i två rum – Studion för två personer och Familjerummet med plats för fyra – i bottenvåningen av vår 1930-talsvilla. Båda med egen ingång från gatan och uteplats utanför dörren.

Sängarna är bäddade när du kommer och i badrummet finns handdukar, schampo, tvål, hårtork och annat som du kan behöva. Båda rummen har också ett eget pentry med kaffebryggare, mikro, kylskåp och kokplatta där du kan tillreda enklare måltider. Välj om du vill boka inklusive frukostkorg eller om du föredrar att handla på egen hand. Kaffe och te finns alltid på rummet.

På innergården hittar du Växthuset där du kan koppla av efter en dag fylld av utflykter och skärgårdsäventyr. Onsdag till fredag under vår och sommar öppnar vi också trädgården och Växthuset för sopplunch och eftermiddagskaffe med våfflor och hembakat för alla som är i närheten. Vi arrangerar också workshops och middagar för bokade grupper. Välkommen till skärgården, och känn dig som hemma!

Dela:

SCR
Vidbynäs Gård
Snälltåget
Sommarbanner Snälltåget
Vikingaliv

© Trido AB 1997-2024
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!