Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 7 499 st

Avis Biluthyrning

Den första Avisbilen hyrdes ut på Detroits flygplats 1946 av grundaren Warren Avis. Fler Avis-kontor öppnades inom kort över hela USA. I dag finns Avis i mer än 170 länder med 5.000 uthyrningskontor, 400.000 bilar och 18.700 anställda världen över. Vi har funnits i Sverige sedan 1966 och har idag ett 120-tal kontor med personlig service på ett 90-tal orter runtom i landet.

Avis Filosofi
Vår världsberömda slogan "We try harder" som togs fram genom en reklamkampanj 1962 är lika aktuell idag. Att göra mer än någon annan är vårt löfte till våra kunder.

Samarbetspartners
Avis har ett globalt samarbete med de flesta större flygbolag, resebyråer, reseproducenter, hotell, turistkontor samt kreditkortsföretag.

Bilar
Avis bilar i Sverige är alltid av senaste årsmodeller, miljöklassade och oftast utrustade med ABS-bromsar och airbag. Rökfria bilar kan erbjudas både i Sverige och i många länder i övriga världen.

Idag är Avis den största privata biluppköparen i Västeuropa. 220 000 bilar köps varje år till ett värde av 7 miljarder kronor.

Avis och miljön
Avis är sedan våren 2002 certifierade enligt SS - EN ISO 14001. Läs mer om detta under Miljöfliken.

Teknologi
En av de främsta konkurrensfördelarna är vår avancerade teknologi. Avis är det enda företaget som har ett 100 % integrerat datasystem vilket knyter samman Avis världen över. Systemet, som heter Wizard, har både automatiserat och effektiviserat uthyrningen. Wizard är en av förklaringarna till Avis höga servicenivå världen över; ingen annan biluthyrare har ett liknande system.

Hög service och kvalitet
Hos Avis får kunden alltid ett personligt bemötande, dygnet-runt-service för krislägen och personlig leverans av förhandsbokade bilar. Genom kundundersökningar varje månad följer vi också noga upp alla synpunkter på såväl bilar som service och bemötande.

Avis

Dela:

Kustvägen
Snälltåget
Tågkompaniet-Norrtåg
SJ
MTR Express
Sommarbanner Snälltåget

© Trido AB 1997-2019
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!