Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 070 st

Toyota Rent a Car

Ibland behöver man en stor bil, ibland en liten. Ibland något mitt emellan. Vi på Toyota Rent a Car kan förse dig med rätt bil för tillfället, oavsett tillfälle. Vårt breda modellprogram från lilla iQ till stora Hiace gör det möjligt. Hyr du av oss får du inte bara en Toyota, du får också otvivelaktig kvalitet, konkurrenskraftiga priser och hjälp av personal som kan både bilar och biluthyrning.

Du hittar oss hos din närmsta Toyota Återförsäljare, från Ystad i söder till Kiruna i norr eller på toyotarentacar.se

Miljö
För Toyota har det länge varit en högt prioriterad uppgift att minimera den negativa miljöpåverkan från bilarna. Vårt miljöarbete är en del av en större vision om en hållbar mobilitet. Och vi kommer ständigt att fortsätta förbättra oss – vårt mål är den ultimata miljöbilen med noll utsläpp!

Kvalitet
Toyota Rent a Car omfattas av samma kvalitetstänkande som hela Toyota. Därför kan du vara säker på att få en säker och väl omhändertagen bil. Alla våra bilar servas och hålls i toppskick av personal som är experter på Toyota bilar.

Låga priser
Vi finns över hela landet från Ystad i söder till Kiruna i norr. Att vi finns hos etablerade Toyota Återförsäljare innebär dessutom att vi kan hålla priserna på en låg nivå. Jämför gärna våra priser med andra hyrbilsföretag.

Trygghet
Du kan känna dig trygg. Om något oförutsett skulle hända finns Toyota Eurocare tillgänglig 24 timmar om dygnet.

Dela:


© Trido AB 1997-2024
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!