Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 058 st

Sörhoga Lantgård

Pris per person från 500:-

Priset avser person och natt inkl. frukost och lakan.

I hjärtat av Hälsinglands vackra natur ligger Sörhoga Lantgård. Här produceras den välkända och fantastiskt goda hälsingeostkakan vid namn Forsa Ostkaka. Idag inriktar sig gården på produktion av högklassigt naturbeteskött från nöt och kalv. På gården finns även frigående höns, gårdsgrisar, får, katter och hundar.

Bo på Lantgård
Har du någon gång undrat hur det är att bo i denna idylliska miljö? Vi erbjuder boende enligt konceptet ”Bo på hälsingegård”. Känn den härliga känslan att bo i en praktfull hälsingegård. Hör svalornas vissel utanför fönstret och känn lugnet i den fridfulla miljö som bara finns just här.

Du spenderar natten i bekväma sängar i våra gamla och mäktiga hälsingehus. Vakna upp till svalornas vissel och hör husen knarra när solen sakta värmer upp dem. På avstånd hörs tuppen gala, det är dags att gå upp. På med morgonrock och tofflor. En rejäl frukostbricka väntar, med dagsfärska hemägg, stenungsbakat bröd, nybryggt kaffe och andra lokala godsaker serveras om så önskas.

Du som gäst bestämmer själv hur vistelsen ska vara se ut. Vi har en mängd alternativ att välja på, tex frukost och självhushåll. Antingen sköter vi allt åt er eller så sköter ni allt själva, eller varför inte någonstans mittemellan? Ni bestämmer.

Kontakta oss för information om bokning och priser.

Vägbeskrivning
Gården ligger 1,2 mil väster om Hudiksvall.

Dela:

SCR
Vidbynäs Gård

© Trido AB 1997-2024
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!