Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 090 st

Hälsingegård Hisved

Välkommen till Långhed och de vackert dekorerade Hälsingegårdarna. Vi erbjuder rum och frukost eller längre tids boende med självhushåll. Ni bor i vår bryggstuga byggd 1845. Den är varsamt restaurerad för att bevara det gamla men modernt inredd. Huset en parstuga i två våningar. Gården ligger mycket lantligt med nära till skog och natur. Här finns fina områden för svamp, bär och fiskevatten.

I huset finns sovrum med två sängplatser i varje rum, totalt 4 sängplatser. Om ni är ett större sällskap går ytterligare sängplatser går att ordna genom en bäddssoffa i tv-rummet och genom att ställa in extra sängar. I huset finns tillgång till Europaparabol, tvättmaskin och utanför även lekstuga, uteplats och grill.

Gården ligger lantligt 10 km norr om Alfta som är den närmsta tätorten med matvaruaffär, restaurang, pizzeria, apotek, läkarmottagning och pub.

Vägbeskrivning
Den vanligaste färdvägen går genom Alfta, i Alfta tar ni av norrut mot Långhed. I långhed centrum svänger ni höger mot Långbo, efter ca 1 km sväng vänster mot enstabo. Efter ytterligare ca 1 km sväng höger mo N. Långhet. ni ska till den första gården efter vägen.

Bo på LantgårdLantbrukarnas Riksförbund

Dela:

SCR
Snälltåget
Vidbynäs Gård

© Trido AB 1997-2024
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!