Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 7 073 st

Stormyrbergets Lantgård

Stormyrbergets Lantgård ligger i Piteälvens dalgång, mellan skogen och åkrarna, utanför Piteå i södra Norrbotten. Här finns får, hästar, höns, påfåglar, bin, hund och katt. Den som vill kan hjälpa till att sköta om alla djuren, plocka färska ägg hos de frigående hönorna eller kela med lammen i hagen. Skogen bakpå knuten är rik på bär och svamp och i Piteälven finns det gott om fisk. Det finns möjlighet att prova på att rida, hyra flotte för färd på älven eller att boka en guidad tur runt gården eller i skog och mark. Under vintern finns snöskoter att hyra för en utflykt i det snörika landskapet eller ta en tur med häst och släde. Även tillgång till skidspår och lån av pimpelutrustning.

Bo personligt i den mysiga Bagarstugan med sovloft eller charmiga Gammelgården. Båda har full köksutrustning, badrum med dusch och WC, TV och eldningsmöjligheter i antingen öppen spis, kamin eller kakelugn. Välj på självhushåll eller Rum och Frukost.
Piteå är en musik- och kulturstad och erbjuder ett brett urval av evenemang året runt. Här finns också Pite Havsbad, Nordens riviera, och i grannkommunen Storforsen, Europas största oreglerade fors som är väl värd ett besök.

Priser
Självhushåll 800 kr per dygn, 4500 kr per vecka (4-6 bäddar). Självhushåll rum (2 bäddar), 550 kr per dygn. Bed and breakfast, 400 kr per dygn och person i dubbelrum, 500 kr i enkelrum.

Bo på LantgårdLantbrukarnas Riksförbund

Dela:

SCR
Snälltåget
MTRX 20
Sommarhagen banner
Vidbynäs Gård
First Camp

© Trido AB 1997-2021
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!