Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 073 st

Näsets Marcusgård

Pris per rum från 1100:-

I den gamla ladan på gården har vi skapat två charmiga och idylliska lägenheter: Fähus (max 10 personer) och Hölada (max 6 personer). I Fähusset stod tidigare boskap och i Höladan höet var kört in. I köket och sovrummet i Höladan, bodde tjänsteflickan med hennes familj.

Både bostäder är utrustade med möblerad terrass och BBQ, har utsikt över skog och ger gott om privacy. Dessutom har du en hel del utrymme utanför. Du kan använda en liten pool (skärmad), en lekplats, en trampolin och en idrottsplats var gungor är placerat och var du kan spela fotboll. Hos oss är göra upp eld inget problem så länge det sker vid lägereldplatsen.

När ska vi träffas? Övernattning på Näsets Marcusgård är en trevlig upplevelse, en natt, några dagar, en vecka eller ännu längre. Näsets Marcusgård kombinerar historia och natur med modern bekvämlighet och hög kvalitet. Vi vill att våra gäster ska känna sig hemma, slappna av och bli inspirerade, som vi återuppleva varje dag.

Dela:

SCR
Vidbynäs Gård

© Trido AB 1997-2024
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!