Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 100 st

Norrängens Alpacka

Pris per person från 550:-

Se mer information och priser på vår hemsidan där du även kan boka boende.

Bo på en Alpacka gård där du kan känna gräset mellan tårna, klappa djuren och njuta av naturen. Vi ger dig en annorlunda och unik upplevelse med skogen som vår granne men med närhet till en charmig stad med mycket att uppleva. Sala stad finns knappt en mil från oss och Stockholm åker man till inom en och en halvtimme. I närområdet kan du finna bondens marknad, utflykter, shopping och andra attraktioner. Hos oss kan du ena stunden gosa med våra vänliga Alpackor, se på påfåglarna som går på gården, strosa runt i den vackra naturen eller fiska på sjön Storljusen som finns inom gångavstånd. Vi erbjuder Bed & Breakfast i vår nyrenoverade lada med mycket historia. Hos oss kan du slappna av och känna dig som hemma. Välkommen till Norrängens Alpacka!

”Norrängens Alpacka AB erbjuder en annorlunda och unik upplevelse. Besökare ges möjlighet att uppleva livet på en alpacka gård, under en dag eller under en längre period. Övernattningsmöjligheter finns på gården.”

Dela:

SCR
Vidbynäs Gård

© Trido AB 1997-2024
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!