Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 073 st

Bergs Gård Trosa

Pris per person från 700:-

Bergs Gård - Din destination i Sörmland

Välkommen till en av Sörmlands äldsta gårdar, som drivs av familjen Jonsson sedan sex generationer.

Bergs Gård ligger intill Sörmlands vackra kust, strax utanför Trosa. Här kan man bo lantligt på gården eller vid våra hus vid havet. Vi är en Upplevelsegård som utöver boende och mat kan erbjuda naturnära aktiviteter för alla åldrar.

Bergs Gård MTB-arena erbjuder teknikbanor och ledcykling i skogen, cykeluthyrning och kurser.

På gården finns klättervägg och lek för barn och möjlighet att träffa gårdens djur. Vi har ett tillgänglighetsanpassat promenadstråk i vår vackra Ekhage (1 km). Hos oss är dagarna både fartfyllda och vilsamma beroende på vilka aktiviteter du väljer. Kanske både och? Börja med MTB-cykling i skogen eller en fisketur till havs för att sedan avsluta med avslappningsmassage, bastu och utomhusjacuzzi.

Upplev gårdens mat
I Gårdsbutiken kan du köpa vårt ekologiska naturbeteskött, korv och vårt Gårds-öl samt andra lokalproducerade produkter. I caféet serveras hembakt fikabröd och allt nötkött vi serverar i restaurangen är vårt eget ekologiska naturbeteskött.

Till oss kommer familjer för att ha semester, familjemiddagar, firanden och bröllop. Företag kommer till oss för möten, konferenser och naturnära upplevelser.

Under sommaren driver vi ett utecafé vid Stendörrens Naturreservat och där kan ni även hyra kajaker av oss.

Stugbokning, öppettider i Gårdsbutik och Restaurang samt kalendarium finns på www.bergsgard.se

Dela:

SCR
Vidbynäs Gård

© Trido AB 1997-2024
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!