Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 141 st

Ljungskilebuss

Ljungskilebuss är det självklara valet av busstransporter i Västsverige med försäljningskontor i Göteborg och huvudkontor strax söder om Uddevalla. Ljungskilebuss är ett bussbolaget som drivs av entusiasm, stor kunskap och välvilja av att hela tiden ha nöjda kunder.

Hos oss hyr man buss för transporter till/från Göteborg, Borås, Uddevalla. Kort och gott, vi utför transporter över hela Västsverige och våra bussar syns över hela Sverige.

Vi är ett klassiskt bussbolag som gått i generationer och vår affärsidé bygger på att erbjuda någonting mer än bara ren transport.

Vårt mål är inte bara själva bussresan utan vi fokuserar på att våra resenärer skall få en lyckad upplevelse oavsett när eller vart man reser. Vi strävar alltid efter att ha en väl sammansatt besättning för vår administration och fordonsflotta.

Våra ledord är säkerhet, trygghet och miljömedvetenhet. En stilren design genomsyrar hela företaget och vår förhoppning är att alla skall känna igen vårt varumärke. Vår fina busspark består av 9 stycken bussar av allra nyaste modell.
Vi har även en VIP-buss att hyra med plats för 1-7 personer.
Flertalet av våra bussar har tillgång till Wifi, och självklart är detta trådlösa internet gratis.

Svenska Bussbranschens Riksförbund

Dela:

Snälltåget
SCR
Sommarbanner Snälltåget

© Trido AB 1997-2024
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!