Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 7 076 st

Svenska Dagsresor

Svenska Dagsresor grundades 1997 i Sundsvall. Idag arrangerar vi nära tusen resor per år runt om i vårt land, och har över 250.000 nöjda resenärer.

Våra resor är lättillgängliga, trygga, prisvärda och underhållande dagsutflykter som ger dig som resenär en kombination av upplevelser och inspiration.

Resan börjar när vi hämtar dig med våra moderna turistbussar på en hållplats nära din bostad. Det ska vara enkelt att resa med oss och just därför ser vi till att du som resenär inte ska behöva åka någon längre sträcka för att kliva på våra bussar. Våra egna hållplaster finns belägna på naturliga samlingspunkter som köpcentrum, torg, stationer och skolor.

För att du som resenär alltid ska få ta del av både upplevelser och inspiration kombinerar vi sevärda, trevliga miljöer med shopping, guidningar och god mat. Varje vecka har vi minst fem olika resmål till och från olika platser i Sverige.

Dela:

Snälltåget
SCR
MTRX 20
Sommarbanner Snälltåget

© Trido AB 1997-2021
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!