Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 070 st

Högbergs Bussresor AB

Hyra buss hos oss är smidigt och enkelt! Sedan 1977 har vi kört kvalitetsmedvetna kunder från stora delar av Mälardalen. Alltid med fokus på personlig service. Vi har ca 45 bussar i olika storlekar, från 19 upp till 81 personer.

Våra medarbetare håller mycket hög kvalitet och är en viktig del för att uppdragen utförs väl.

På Högbergs buss finns det en produktion av egna paketresor. Resor över dagen, teaterresor, weekendresor och längre resor i Europa. Idag hjälper vi flertalet pensionärsföreningar, idrottsföreningar och företag med deras upplägg på resor och utflykter, korta som långa. Ett eget reseprogram utkommer varje år. Vi har även resor med kombination buss och flyg.

Vår vagnpark består av moderna turistbussar med all den bekvämlighet och säkerhet som finns. Stolarna har gott om benutrymme och samtliga platser har säkerhetsbälte. Hörslinga finns i flera av våra fordon, en stor hjälp för många med nedsatt hörsel. Trådlöst Internet och elluttag finns också i flera bussar, en populär detalj för alla idrottslag som åker land och rike runt. Fordonen är också godkända för de miljözoner som finns i bl.a. Stockholm, Göteborg, Malmö och i flera europeiska städer.

Genom att åka buss gör vi miljön en tjänst. En buss drar i snitt 2.5 liter diesel/mil. Det innebär att en buss med 30 personer som reser 30 mil gör av med ungefär 0.8 dl/person och mil.

Välkommen att kontakta oss på Högbergs Bussresor så hjälper vi Er med en offert eller att boka in en resa.

Svenska Bussbranschens Riksförbund

Dela:

SCR

© Trido AB 1997-2024
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!