Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 908 st

Nilsbuss

Ett anrikt bussreseföretag med, om inte fötterna, så i alla fall hjulen i den småländska myllan. Sedan starten 1957 är det i drygt 50 år dess bussar har rullat i er tjänst.
Att resa bort är ett utmärkt sätt att koppla av från de dagliga rutinerna, träffa nya människor och samla energi. Nilsbuss kan med sitt stora upptagningsområde erbjuda alla en resa som passar oavsett om det är en dagstur ”runt knuten” eller en riktig långresa med buss, flyg eller kryssning i någon kombination.
Till skillnad från de flesta andra researrangörer har vi på merparten av våra resor halv/hel-pension och utflykter inräknade i resans pris. Du betalar ingenting extra under resans gång för de utflykter som finns med i resans program.
Våra anslutningsbussar är kostnadsfria. Du kan kliva på bussen på många orter mellan Norrköping i norr och Malmö i söder på de flesta resor.

Vi erbjuder bussuthyrning till alla sällskap, stora som små. Ring, maila eller besök vår hemsida för mer information och en kostnadsfri offert.

Vi håller högsta kvalitet på våra tjänster genom serviceinriktad och professionell personal samt med välskötta och säkra bussar. 
Verksamheten bedrivs på ett effektivt och konkurrenskraftigt sätt samtidigt som ställda kvalitets- och miljökrav uppfylls.
Vårt mål är att alltid lämna nöjda kunder och att infria de förväntningar som kan ställas på oss.

Kom närmare upplevelsen med buss

Svenska Bussbranschens Riksförbund

Dela:

SCR
MTRX 20
Sommarbanner Snälltåget
Snälltåget

© Trido AB 1997-2021
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!