Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 7 152 st

Husvagn på campingplats

Camping och stugor i Sverige

Välkommen till ett friare liv
Friheten är nära. Visst finns det många måsten och höga krav att leva upp till, förväntningar att överträffa och prestationer att uppfylla. Och nog kan man längta ibland efter ett liv där man ägnar mer kraft åt att göra det man vill än åt det man bör, mer tid tillsammans än isär, en tillvaro som ger mer energi än det tar – ett friare liv, helt enkelt. För alla som ibland längtar efter sådan frihet finns campinglivet! Fritt från andra tyckanden än dina egna och fyllt av alla de möjligheter du själv vill ge det. Välkommen till 500 SCR-anslutna campingplatser och ditt fria liv.

Visste du att camping faktiskt är det största boendet inom turistsektorn? Inte så konstigt (det finns ju mycket som är bra med att bo på camping) men fantastiskt roligt att vi är en del av så många människors semester och ledighet!

Bo i stuga
Svårt att välja favoritställe? Bo i stuga överallt! Vad vill du helst ha: En stuga vid havet? Eller ett litet hus vid Siljan? På Gotland? I de djupa värmlandsskogarna? För att fiska, åka skidor eller spela golf? Nära mormor och morfar? Längs bohusklipporna? Eller i fjällen? Eller rentav nära huvudstadslivet i Stockholm? Du kan få allt. Vi har 9000 stugor från Björkliden i norr till Löderup i söder. Och det går att bo i dem året om!

Camping Key Europe – nyckeln till ett rikare semesterliv
Med det digitala förmånskortet Camping Key Europe i mobilen blir campingsemestern ännu förmånligare. Kortet är laddat med intressanta förmåner från bl a vägkrogar, däcktillverkare, bensinbolag, färjor, underhållning och sevärdheter. Dessutom innehåller det boenderabatter på 2500 campingplatser i Sverige och Europa. Som om inte det vore nog, så innehåller det också en ansvars- och olycksfallsförsäkring som innebär att hela familjen är försäkrad vid en eventuell olycka.

Vad kostar det?
Camping Key Europe kostar 160 kr och du köper det antingen online på www.camping.se eller hos en SCR-ansluten campingplats.

Om SCR
SCR Svensk Camping är bransch- och marknadsorganisation för Sveriges camping- och stugföretagare. Sedan 1967 marknadsför SCR svensk camping i Sverige och utomlands, samt erbjuder medlemmarna rådgivning och utbildning. Tillsammans arbetar vi för att svensk camping ska vara en upplevelse som präglas av valfrihet, mångfald och naturrikedom.

Camping-se

Dela:

SCR
Kustvägen
First Camp
MTRX 20
Sommarhagen banner
Vidbynäs Gård

© Trido AB 1997-2021
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!