Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 058 st

First Camp – stugor och camping

Skicka e-post

First Camp

0771-10 12 00

Erik Dahlbergsallén 15
115 20 Stockholm

First Camp är Skandinaviens största campingkedja med över 55 destinationer i Sverige och Danmark, från Boden i norr till danska Frigård i sönder. Vi erbjuder olika storlekar av stugor, campingtomter, hotell, ställplatser, husbilsplatser och tältplatser över hela landet. Våra familjevänliga och naturnära destinationer passar barnfamiljer såväl som husbilspar och vänner som vill ut och resa och uppleva det härliga campinglivet tillsammans. Camping är ett tryggt och säkert alternativ när det kommer till semesterboende och på First Camp kan du lita på att du får just det, en trygg och säker semester fylld med roliga aktiviteter och fina minnen.

Aktivitetsutbud

Många av campingarna har egen bistro samt kiosk eller butik. På flera av destinationerna finns det även ett stort utbud av roliga aktiviteter som passar både små och stora campare. Du hittar bland annat den populära barnklubben med lyckodjuret Yessi, minigolf, bowling, poolområden, träningspass och underhållning. På First Camp får du helt enkelt en komplett semesterupplevelse fylld av campingmys och roliga upplevelser!

Säker och trygg bokning

Samla poäng och få återbäring på dina bokningar med First Camp Club. Det är självklart gratis att vara med! Ju fler destinationer du besöker, desto fler poäng har du till nya bokningar och aktiviteter. Du hittar vår klubb i appen och genom Mina sidor på firstcamp.se.

På First Camp kan du boka din resa med Flex eller Bas. Med Flex kan du av- och omboka oavsett anledning fram till kl. 15.00 dagen innan ankomst. Ett perfekt alternativ för dig som föredrar en tryggare och mer flexibel bokning. Varmt välkommen att skapa campinglycka tillsammans med First Camp!

Dela:

SCR
Vidbynäs Gård

© Trido AB 1997-2024
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!