Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 758 st

First Camp

First Camp – stugor och camping

Stugor och camping i Sverige

First Camp är Skandinaviens största campingkedja med 44 destinationer i Sverige och Danmark.
Vi finns på nära 40 destinationer i Sverige, från Luleå i norr till Malmö i söder. Här finns över 1400 stugor att välja på samt över 12500 campingtomter. Vi har även ställplatser, husbilsplatser och tältplatser över hela landet. Flera destinationer har egna poolområden, egen Bistro, kiosk och butik.

Barnklubb, träningspass och underhållning

Under högsäsongsveckorna 27-32 erbjuds barnklubb med lyckodjuret Yessi, träningsprogram och underhållning på 23 av destinationerna i Sverige.
Medlemsklubb – gratis medlemskap
Samla poäng och få återbäring på dina bokningar med First Camp Club! Ju fler destinationer du besöker, desto fler poäng har du till nya bokningar och aktiviteter.
Få 10 % återbäring på dina bokningar online och 5% över telefon/disk. Du hittar vår klubb i appen och genom Mina sidor på firstcamp.se. Självklart är det gratis att vara med!

Trygg camping

På First Camp kan du boka din resa med Flex eller Bas. Med Flex kan du av- och omboka oavsett anledning fram till kl. 15.00 dagen innan ankomst. Vi följer även myndigheterna och branschorganisationernas råd och rekommendationer för Trygg Camping.
Det är tryggt och enkelt att boka din resa på www.firstcamp.se

Dela:

SCR
Kustvägen
First Camp
Körunda Golf & Konferenshotell

© Trido AB 1997-2022
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!