Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 707 st

Lövekulle Camping

Campingen är trestjärnig och ligger alldeles intill sjön Mjörn. Här finner du både husvagns- och tältplatser i mysig miljö. Servicehuset ligger centralt placerat och innehåller kök, toaletter, duschar, tvättstuga, strykrum, skötrum, handikapptoalett m. m. Cafeteria, Reception och Kiosk ligger i samma byggnad, som är centralt placerad på området. Här bokar du in, får information och fikar. I Kiosken kan du även handla de vanligaste basvarorna.

Badplatsen är vackert belägen ca. 100 meter från Campingen. Här finns allt man kan önska sig från sandstrand, gräsmattor och klippor till brygga med hopptorn och en 18 håls minigolfbana.

Det finns flera öppna ytor för olika aktiviteter och lek. Den underbara utsikten och alla träden ger flera möjligheter till enskildhet, vila och avkoppling.

På Campingen finns ett antal övernattningsstugor, som är vackert belägna i en skogssluttning med utsikt över sjön. Två av stugorna är till för besökare med husdjur (hundar). Stugorna är på ca, 12 kvm, och rymmer 2 eller 4 bäddar. Kylskåp, kaffebryggare och porslin ingår i varje stuga.

SCR

Dela:

SCR
Snälltåget
Trillevallens Högfjällshotell
Körunda Golf & Konferenshotell
Vidbynäs Gård

© Trido AB 1997-2023
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!