Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 7 074 st

Olstorpets Värdshus & Vildmarkscamp

Olstorpet byggdes 1951 och ligger i ett naturskönt område ca 2 mil från Älvsbyn utanför byn Vistträsk. Olstorpet är beläget vid sjön Avaträsket.I Värdshuset har vi 12 sängar för enklare boende. Du har tillgång till toalett, dusch och bastu. Du kan välja att bara övernatta eller inkludera en härlig frukostbuffé. Torpet har 4 stugor som vardera är ca 40m med 4 sängar i varje stuga. Alla stugorna är fullt utrustade för självhushåll.

Vi erbjuder ett flertal aktiviteter. Racing-CrossCarts på 630cc där vi kör på is/snö på Avaträsket. En lång plogad bana som man kan ha fullt ställ igenom! Hundspann - Hör ljudet av ivriga tassar som springer fram över snötäckta vidder. Du känner vinddraget och kylan som biter i kinderna.Hundspann är en fartfylld vinteraktivitet som passar alla, gammal som ung. Känn farten och friheten på skoter. Vi har korta turer för dig som är nybörjare och längre turer för entusiasten. Boka bakdag i bagarstugan där du kan lära dig grunderna för tunnbröd-och mjuk kaks bakning. Uppleva smaken av nygräddat bröd med elden sprakandes i ugnen, omgiven av en lugn och enkel miljö.

I vårt Värdshus hittar du många härliga delikatesser från naturen och området.

Dela:

SCR
First Camp
Snälltåget
MTRX 20
Sommarhagen banner
Vidbynäs Gård

© Trido AB 1997-2021
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!