Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 521 st

Herrfallets Fritids & Konferensanläggning

Välkommen till Herrfallet!
Herrfallet Fritids- och konferensanläggning är beläget 13 km söder om Arboga vid Hjälmaren. Vi håller öppet året runt.

Vi kan erbjuda Er både säsong- och traditionell camping i en vacker miljö. Längs den kilometerlånga stranden kan man finna flera smultronställen och kanske en egen sandstrand i en badvik? Vi har servicebutik och restaurang med fullständiga rättigheter. Här finns också bastu och en grillkåta, samt två fina servicehus med allt som hör därtill.

På området finns en minigolfbana, beachvolleyplan, fotbollsplan, motionsspår, och lekplats. Här kan Ni hyra kanoter, roddbåtar, trampbåtar, och trampbilar. Dans på lövad bana till orkester anordnas varje torsdag under sommaren och restaurangen ordnar trubadur-, räk- och grillaftnar.

Herrfallet erbjuder 40 välutrustade 6-bäddstugor, de flesta med sjöutsikt. Här finns också 5 campingstugor perfekta för kortare visiter. De ligger nära bad och servicehus.
Något utöver det vanliga är vårt mysiga Honeymoonhouse med avskilt läge och egen strand. Här finns bubbelbadkar, massagedusch, utsikt över Hjälmaren och mycket mer.

Lugn och ro nära naturen eller en aktiv semester, det är Ni som bestämmer!

SCR

Dela:

SCR
Körunda Golf & Konferenshotell
Vidbynäs Gård

© Trido AB 1997-2023
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!