Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 457 st

Kallsedets Fjällcenter

Välkommen till Kallsedets Fjällcenter. Mitt ibland fjällen, mellan vattendrag och sjöar, ligger Kallsedets Fjällcenter, med camping, butik, bensinmack och fjällcafé. Kallsedets Fjällcenter erbjuder boende i stuga, vandrarhem, tält, husbil eller husvagn. För husvagn, husbilar och tält har vi totalt 25 platser av varierande storlek.
Våra moderna stugor och rum erbjuder boende för upp till 5 personer. Stugor har eget kök och dusch/toalett. Kallsedets Fjällcenter är en anläggning som passar lika bra för privatresenärer som för (jakt)grupper och företag.

Vandrarhemsrummen har eget vardagsrum och kök så att du kan laga din egen lunch eller middag. Gemensam dusch och toalett finns i nära anslutning till vandrarhemsrummen. Husdjur är välkomna på campingen, men har du hund skall den alltid vara kopplad på campingen. Du kan betala med kort. Campingen är en familjecamping. För att alla skall trivas har vi en åldersgräns på 25 utan åldersman. Kallsedets Fjällcenter håller vi öppet från 1 jan - 31 dec.

SCR

Dela:

SCR
Snälltåget
Sommarbanner Snälltåget
Körunda Golf & Konferenshotell
Vidbynäs Gård

© Trido AB 1997-2023
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!