Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 450 st

Årjäng Camping & Stugor Sommarvik

Hos oss på femstjärniga och familjevänliga Sommarvik erbjuder vi många möjligheter till upplevelser och en härlig semester fylld av skratt, äventyr, avkoppling och inspiration. Glada barn ger glada familjer och därför har vi tänkt extra på vårt utbud av aktiviteter, menyn i poolbar och restaurang, vår Kids Club etc.

Campingen har hög standard och det finns många servicehus att välja mellan. Här finns många stugtyper som passar de flesta behov, allt från campingstugor till flerfamiljshus eller grupplogi. Du väljer själv vad som ska ingå, så som städning, lakan, frukost, pool, bastu, hot tub, relaxavdelning, båtplats, kanot eller roddbåt. Boka online. Allt är bokningsbart.

Campingen omfattar 160 000 kvm och ligger på solsluttningen, i terasser, ner mot sjön som är en del av Dalslands Kanals sjösystem. Terrasserna gör att många av tomterna/stugorna har sjöutsikt och kvällssol.

På Sommarvik finns det gott om aktiviteter för hela familjen! Vår uthyrningscentral erbjuder bland annat fiske, kanoting, rodd- och motorbåtar. Här finns många roliga lekplatser och barnvänlig sandstrand med vattenattraktioner. Uppvärmd utomhuspool med separat barnpool. Minigolf, bollplan, vedeldad bastu med egen brygga, relaxavdelning med jacuzzi, turkisk ångbastu och hot tub. Under högsäsong anordnar även vår Kids Club en mängd olika aktiviteter så som sandslottstävling, minidisco, ansiktsmålning, singstar, magdans och skattjakt. Det finns även en hel del roliga aktiviteter för de lite äldre barnen (och kanske mamma och pappa). Stretching och aerobics är populära aktiviteter, liksom vattenpolo och beach volleyball.

Sommarvik erbjuder goda förutsättningar för skolresor, läger, konferenser och kick-offarrangemang. Dessutom erbjuder vi gratis trådlöst internet.

Utflyktsmål: Dalslands Kanal, Oslo, Naturreservat. Dano Kanotland med 1000 sjöar och kanaler. Beredskapsmuseet. Travrike. Travmuseum. Tusenfryd. Vikingaparken. Nils Holgerson på Rottneros. Mårbacka, samt, Rundturer i Norge, Värmland och Dalsland.

Platsnummer hos SCR S13

Välkomna hälsar familjen Fransson!

SCR

Dela:

SCR
Körunda Golf & Konferenshotell
Vidbynäs Gård

© Trido AB 1997-2023
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!