Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 742 st

Camp Grinsby

Camp Grinsby är vackert belägen vid stranden av Stora Bör, cirka 2 km från väg E-18. De flesta tomter har sjöutsikt. Det egna markområdet är stort variationsrikt och har bl a grillplatser på en vacker udde.

Området har vildmarkskaraktär med många större och mindre vattendrag med goda möjligheter till omväxlande kanotfärder. Avståndet till Glaskogens Naturreservat är 15 km och där finns 300 km vandringsleder. Det är gott om älg och bäver i omgivningarna.

Stora Bör är en sjö med omkring 80 större eller mindre spännande öar och har många vikar. Här kan den rogivande tystnaden upplevas på en egen ö. Vattnet är rent och kan drickas utan problem. Bad- och fiskemöjligheterna är mycket goda.

Camp Grinsby har 10 mindre stugor till uthyrning, 2 eller 4 bäddar, 3 indianhyddor till uthyrning, kanoter och båtar till uthyrning, försäljning av fiskekort, nära till golfbana, cykeluthyrning.

Med utgångspunkt från Camp Grinsby kan man också göra många utflyktsmål av kulturell karaktär.

Vägbeskrivning
Vid sjön Stora Bör, Väg E18, mellan Årjäng - Karlstad.

Dela:

SCR
Kustvägen
First Camp
Körunda Golf & Konferenshotell

© Trido AB 1997-2022
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!