Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 7 074 st

Kraja

Sommarens succé återvänder nästa år, från och med maj kommer de unika flottarna att flyta omkring på Sveriges djupaste sjö Hornavan och vara tillgängliga för bokning.

Kraja är ett samiskt ord som betyder ”platsen dit man längtar” och ligger vackert beläget på en udde utanför Arjeplogs centrum i hjärtat av Lappland.

Med snön fallande utanför stugorna vill vi påminna om att Kraja håller öppet även vintertid, då med fokus på stugor, studios och vår hotelldel. I en fantastiskt storslagen miljö erbjuder vi en upplevelse du sent kommer att glömma.

I området finns det möjlighet till belyst längdskidåkning samt spännande utförsåkning med utgångsläge Galtispouda. Förutom dessa skidaktiviteter kan vi erbjuda skoteruthyrning och guidade turer, bilkörning på isbanor samt kulinariska godbitar i vår trevliga restaurang.

Sommartid finns Put and Take sjön Krajaure där det är garanterad fångst av stor regnbåge.
Till den uppvärmda poolen är det fri entré, och för barnen boende hos oss har vi stor lekplats, hoppborgar, lekrum och tv-spels rum. Vi hyr ut trampcyklar, minigolf, kanoter och båt med eller utan motor.

Krajas sommarrestaurang med panoramautsikt erbjuder en meny för både stora och små med norrländska läckerheter.

Varmt välkommen – kontakta oss gärna för mer information!

SCR

Dela:

SCR
First Camp
Snälltåget
MTRX 20
Sommarhagen banner
Vidbynäs Gård

© Trido AB 1997-2021
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!