Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 530 st

Kraja

Kraja är ett samiskt ord som betyder ”platsen dit du längtar” och ligger vackert beläget på en udde utanför Arjeplogs centrum i hjärtat av Lappland. På Kraja finner ni det gamla värdshuset med hotell och restaurang, stugor och camping.

Krajas sommarrestaurang ligger vackert belägen intill sjön Sälla, med panoramautsikt erbjuds en meny lagad på lokala råvaror för både stora och små med norrländska läckerheter. Sommartid öppnar vi upp uteterassen där ni kan avnjuta en god middag eller något svalkande att dricka.

Sommartid finns aktiviteter för alla som trivs ute i naturen, för barn en lekpark, utespel, minigolf och trampcyklar. Andra aktiviteter som erbjuds är fiske i jakten på att hitta den största gäddan. Njut av värmen i en vedeldad bastu ombord på en flotte, upplev Arjeplog på cykel eller varför inte vandra i Arjeplogs fjällvärld, korta turer finns en kort bilfärd från Kraja.

Med snön fallande utanför stugorna vill vi påminna om att Kraja håller öppet även vintertid, då med fokus på stugor, studios och vårt hotell. I en fantastiskt storslagen miljö erbjuder vi en upplevelse du sent kommer att glömma.

I området finns det möjlighet till belyst längdskidåkning samt spännande utförsåkning med utgångsläge Galtispouda. Förutom dessa skidaktiviteter kan vi erbjuda skoteruthyrning, hundspann, guidade uteaktiviteter och bilkörning på isbanor.

Varmt välkommen – kontakta oss gärna för mer information!

SCR

Dela:

SCR
Snälltåget
Trillevallens Högfjällshotell
Körunda Golf & Konferenshotell
Vidbynäs Gård

© Trido AB 1997-2023
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!